به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نمايندگان مجلس در جلسه علني امروز ماده واحده و سه تبصره ذيل طرح اصلاح قانون سرباز قهرمان را با 156 راي موافق، 28 راي مخالف و 16 راي ممتنع از مجموع 235 راي به تصويب رساندند.
در ماده واحده طرح اصلاح قانون سرباز قهرمان، تبصره 4 ماده واحده قانون سرباز قهرمان اصلاح و به عنوان تبصره 6 محسوب ميشود.
همچنين عبارت سازمان تربيت بدني در قانون مذکور به عبارت ورزش و جوانان تغيير مييابد.
در تبصره چهار اين طرح آمده است که قهرمانان بازيهاي المپيک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرماني جهان و نفرات اول بازيهاي آسيايي در رشتههاي ورزشي تحت پوشش کميته بينالمللي المپيک (ioc) و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهاني فوتبال، بسکتبال و واليبال و همچنين يکي از فرزندان قهرمانان پارالمپيک جهاني معاف از سربازي با معرفي وزارت ورزش و جوانان و موافقت ستادکل نيروهاي مسلح پس از طي دوره آموزش نظامي در نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شود.
تبصره 5 ماده واحده طرح اصلاح قانون سرباز قهرمان نيز مقرر کرده است که کليه دستگاههاي اجرايي دولتي ميتوانند علاوه بر مشمولين تبصره 4 اين قانون، مقامهاي اول، دوم و سوم بازيهاي آسيايي و مسابقات جهاني را با معرفي وزارت ورزش و جوانان و با رعايت ساير قوانين و مقررات مربوطه به صورت پيماني جذب و استخدام نمايند.
در تبصره شش اين ماده واحده نيز آمده است که آييننامه اجرايي موضوع معافيت سربازان قهرمان مشمول اين قانون به پيشنهاد وزارت ورزش و جوانان و با همکاري وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح تهيه شود و به تاييد ستادکل نيروهاي مسلح برسد.
همچنين آييننامه اجرايي موضوع جذب و استخدام قهرمانان مشمول اين قانون نيز به پيشنهاد وزارت ورزش و جوانان و با همکاري معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييسجمهور تهيه ميشود.
اين آييننامهها حداکثر سه ماه پس از لازمالاجرا شدن اين قانون به تصويب هيات وزيران ميرسد.
به گزارش ايسنا، در حالي تبصره پنج ماده واحده طرح اصلاح قانون سرباز قهرمان در مورد استخدام پيماني قهرمانان ملي به تصويب مجلس رسيد که در متن پيشنهادي آمده بود که مقامهاي اول، دوم و سوم بازي هاي آسيايي و مسابقات جهاني بدون نياز به شرکت در آزمون عمومي به صورت پيماني جذب و استخدام شوند که عبارت "بدون نياز به شرکت در آزمون عمومي" به دليل مغايرت با قانون برنامه پنجم توسعه و با راي موافق نمايندگان به اين مغايرت حذف گرديد.